vrijdag 9 november 2012

 

HET BLIJFT INSTABIEL IN DE REGERING.

 

Het hoeft geen lang en breed betoog: vanuit het ministerie van onderwijs wordt al heel lang geklaagd over de sociale vaardigheden en het intermenselijke contact van de minister op dat ministerie. Het bazig gedrag en het benoemen zonder te kijken naar de track record van een persoon op zo een hoge bestuurlijke post begint haar tol te eisen.

 

Er kan simpelweg niet op een ministerie meerdere kapiteins zijn en erger, kapiteins zonder brevet.

 

Een instabiele situatie in een regering kan nimmer leiden tot goede uitvoering van beleid en dus geen gezonde ontwikkeling van het land.

Wij begrijpen uit informatie vanuit het ministerie dat onderwijs minister Shirley Sitaldin  eerder deze week ontboden werd door Desi Bouterse. De regeringsleider is ontevreden over het totale onderwijs beleid. Volgens informatie moest deze minister zich vaker gaan verklaren over het wanbeleid dat zij uitvoert en verhuld door “die vlotte babbel”.

Zoals wij al eerder aangaven zit deze regering als los zand bijelkaar.Wij zitten werkelijk met een president in onze maag die niet de vaardigheid heeft om door middel van het debat het regeringsprogramma in het parlement te verdedigen en te onderbouwen.De man negeert DNA om bepaalde redenen.Om maar twee aan u voor te houden:

1)     Er is geen democratische traditie bij deze politicus.(zie zijn gewelddadige geschiedenis)

2)     Het vermogen om op intellectueel niveau het debat aan te gaan ontbreekt.

Wij zullen weer over een paar jaar opgescheept zitten met tal van problemen die wij als partij zullen moeten oplossen.De NPS is steeds bereid om dat te doen.Vaderlands liefde is daarbij de drijfveer.

NPS persdienst

9 november 2012

Geen opmerkingen: