donderdag 1 november 2012

A Tori e faja moro………….

 

NDP parlementariër Amzad Abdoel heeft niet op een normale wijze zoals u als burger

Een stuk grond in grondhuur aangevraagd.Dit DNA-lid van de NDP heeft een brandbrief geschreven

naar de  president- zijn partij voorzitter- waarin hij zijn misnoegen uit over het voornemen van het ministerie van ROGB had om de 15000m2 aan een burger te geven die VOOR zijn aanvraag de grond had aangevraagd.

 

Maar even tussendoor: Was het niet de NDP die altijd zei, dat het voorzitterschap van de partij niet samengaat met het Presidentschap. Laten wij eerlijk zijn………wie houdt wie voor de gek in dit land.Het ergerlijke en kwalijke van deze zaak is dat de partij van Miesikaba en Jennifer Simons de samenleving knollen voor citroenen verkoopt.

De burgers moeten goed beseffen wie hun belangen op een eerlijke wijze behartigd.

 

Terug bij mijnheer Amzad Abdoel van de NDP:

Om zijn aanvraag te versnellen heeft deze “volksvertegenwoordiger” zelfs een overlijdensakte van een aanvrager overlegd met de bedoeling dat die de grond niet meer nodig zal hebben.

 

Het is een zeer kwalijke zaak dat jonge politici zich zo opstellen. Het geloof in de politiek en politici wordt versterkt

Door dit onfatsoenlijke en onethisch politiek gedrag van Abdoel.

 

De NPS roept alle grond aanvragers op brieven te schrijven naar DNA lid Amzad Abdoel om hun aanvragen met hetzelfde tempo te laten afhandelen zoals ij dat voor zichzelf heeft gedaan.

 

NPS persdienst

November 2012

 

Geen opmerkingen: