woensdag 31 oktober 2012

VALSE PROFETEN EN BELOFTEN.

 

Dis na fufuru……….Wij werken nooit met Somohardjo……Wij brengen de 17 ministeries terug naar 13……….Geen vriendjes politiek meer…….Weg met de corrupte ministers op ROGB……………

Wie herinnert zich niet al deze en andere kreten van deze en gene

Valse profeten.

 

In de DNA vergadering van 30 oktober werden wij allen wederom geconfronteerd met de werkelijkheid.De werkelijkheid is dat de NDP het volk van Suriname niet serieus neemt en schoffeert. Met de bevestiging van Amjad Abdul dat hij binnen een maand een stuk land heeft gekregen aan de Leidingen van 14.000 m2 moet het ook voor de NDP’ers duidelijk zijn dat de “Kruistocht tegen corruptie en vriendjes politiek” de leugen die achterhaald is.

 

Volgens oppositie lid Girjasingh is de toewijzing een “payment” voor het VOOR stemmen van betrokken NDP DNA-lid bij de behandeling van de amnestiewet, ook de “daderswet” genoemd.Een wet die straffeloosheid bevorderd en schuldigen hun straf laten ontlopen.

 

Het bevoorrechte DNA lid uit de gelederen van de NDP heeft in een interview zelfs verklaard dat het niet om honderden hectaren gaat maar slechts om 14ooo m2 (VEERTIEN DUIZEND M2).De 14000 m2 heeft hij nodig omdat hij die in cultuur wil brengen.

 

Het is triest dat een DNA lid niet beseft dat hij zich ten dienste moet stellen van de gemeenschap en niet vanuit zijn bevoorrechte positie voordeel uit moet slaan.Hij heeft hierdoor aangegeven een heel lage politiek moraal te hebben.Erger wordt het wanneer hij die “betaling” voor zijn politieke dienst bewezen in ontvangst neemt terwijl er 27 andere aanvragen van mensen in nood nu met lege handen zijn komen te staan.

 

Wij kijken uit hoe de pers chef en de NDP volksvertegenwoordigers dit zullen goed praten.

You can fool some of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.

 

NPS persdienst

 

Geen opmerkingen: