donderdag 25 oktober 2012

NPS afdeling Paramaribo:

WORD LID VAN DE  NATIONALE PARTIJ SURINAME

WANT SAMEN  ZIJN WIJ STERKER

De partijleden zijn het kloppend hart van de NPS. Elk lid brengt de Partij een stapje dichterbij haar idealen. Het is tijd om een andere weg in te slaan met Suriname. Een weg van groei en optimisme. Wij moeten Suriname klaar stomen we voor de toekomst.

Deel je deze idealen? Word dan nu lid!

Leden maken de NPS !.                                                                                                                                            Samen bepalen we wat de NPS is en doet.                                                                                                                     Samen zorgen we voor een beter Sranan.

Jouw lidmaatschap is voor ons heel belangrijk; Met jouw bijdrage kunnen we                                                bijvoorbeeld campagnevoeren, activiteiten organiseren en opleidingen aanbieden.                                           Je kiest zelf hoe je het lidmaatschap invult, je hoeft niet per se actief te zijn.

 Word nu lid van de Partij van de Arbeid en vul het formulier in!
Voor vragen over het lidmaatschap kunt u contact opnemen                                                                                via 0830-1074 of 476965 of 475796

 

 

NPS AFDELING PARAMARIBO

23 OKTOBER 2012

 

Geen opmerkingen: