dinsdag 11 september 2012

HET BELEID VAN DEZE REGERING ZIT MUURVAST

 

Het zal u partijgenoten opgevallen zijn dat deze regering en met name de president elke keer

De schuld van het falend beleid schuift op zijn ministers en ambtenaren. “Djompo tek taki na noti, na fu tan anga” is van toepassing op de regeringsleider. Voor het ambt van president zijn er behalve enkele cognitieve vereisten ook interesse en een juiste instelling nodig voor invulling van het presidentiële ambt.

 

Na de reshuffeling om drog redenen zien wij reshuffeling plaatsvinden uitsluitend bij personen die niet tot de loyalisten van deze regering horen.Naast het chaotisch beleid op het ministerie van TCT zien wij nu dat de regeringsleider commissies benoemt om ze vervolgens door een hogere instelling te desavoueren.Dit alles kost ons land veel geld. De commissieleden zullen door betaald moeten worden zonder dat zij een tegen prestatie leveren.

 

De morele vraag rijst ook waarom sommige mensen uit onze samenleving zich laten beledigen door deze regering door ze te laten benoemen om hen vervolgens zonder een grondige en valide reden weer de laan te laten uit sturen.

 

Deze regering heeft tot nu toe het overleefd omdat de voorgaande regeringen goede overeenkomsten heeft gesloten met nationale en internationale bedrijven zodat de natie gegarandeerd kan zijn van inkomsten om zo de collectieve goederen te kunnen financieren. Was het niet deze regering Bouterse die hoog van de toren blies dat men de IAMGOLD overeenkomst zou openbreken ZODRA zij aan de macht zouden komen.

 

Vandaag profiteert de regering en de Surinaamse bevolking van de deal closed door de regeringen Venetiaan.

Alle deskundigen die niet tot de NDP horen worden vervangen en nu zit men met de “gebakken cassave”. De gewijzigde beleidsinzichten is een drogreden geweest om het kader dat de overheid had op verschillende posten te ontheffen.

 

De realisatiecijfers spreken boekdelen! De NPS is bijzonder bezorgd dat deze regering de moeizaam opgebouwde stabiele economie wederom ondermijnd zal worden door de NDP ideologie zoals in de periode 1996-1999.

 

Wij blijven alert.

 

NPS persdienst

 

Geen opmerkingen: