donderdag 7 juni 2012

VOORBEELD FIGUREN ZIJN NODIG.

De voorzitter van de voetbalclub Inter Moengotapoe en DNA-lid, Ronnie Brunswijk, heeft zich wederom misdragen tegenover het Tuchtcollege van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dat gebeurde tijdens een zitting van de Tuchtcollege gisteravond.

De voorzitter van de voetbalclub die tevens DNA-lid  is moest nodig zijn ongenoegen met het besluit van de tuchtcollege middels wangedrag tot uitdrukking te brengen.
Hij gebruikte krachttermen waardoor het decorum van de Tuchtcommissie danig werd aangetast en zij besloot de zitting te sluiten. Brunswijk moest voor het tuchtcollege verschijnen, omdat hem twee weken geleden tijdens een wedstrijd in zijn stadion de rode kaart was getoond door scheidsrechter Enrico Wijngaarde.

Hoe kunnen wij verwachten dat onze jongeren respect zullen hebben voor zij die een voorbeeld moeten geven en zelf zich zodanig misdragen.Mensen die met macht zijn toegerust zouden justi zich moeten houden aan regels.

Brunswijk heeft zitting in de wetgevende macht en moet des te meer beseffen dat dit terugkerend gedrag niet door de beugel kan.

NPS Jongeren

 

Geen opmerkingen: