dinsdag 14 augustus 2012

INFRA LANGZAAM MAAR ZEKER WEER NAAR FILISTIJNEN

 

Op zovele plekken in onze hoofdstad en daarbuiten zien we de infrastructuur  weer stukgaan. Dalian, dat voor veel herasfalteringswerkzaamheden in deze hoofdstad en elders heeft zorggedragen, moet op vele plaatsen herstelwerkzaamheden verrichten.  Er is duidelijk iets met de geleverde kwaliteit aan de hand. Op de hierboven afgedrukte foto is een enorme kuil te Flora B te zien. Wie heeft hier de zaak enige tijd geleden hersteld?  Het zou goed zijn als OW een goed kijkje gaat nemen aan de Van ’t Hogerhuysstraat. Daar is de zaak ook aan reparatie toe. En vergeten jullie op dit ministerie de Willem Campagnestraat niet.  Deze regering wil zoveel doen en belooft evenveel, maar waar moet al dat geld vandaan komen om het voorgeschotelde te realiseren?

 

KNUFFELSGRACHT

 

Aan de Knuffelsgracht is dit gat ontstaan. OW heeft genoeg mensen op de betaalsrol om dit soort kuilen in het wegdek weg te werken. We kijken uit naar de ploeg van OW, die dit soort gaten komt dichten. Hoe langer men talmt, hoe meer kuilen er in de wegen zullen ontstaan.

 

MODDERPOEL

 

Op deze plek gelegen aan de Kankantriestraat wordt er op de zondag een markt gehouden. Duidelijk is, dat er voertuigen in de modder zijn blijven steken en men autobanden gebruikt om de wagens uit de blubber te krijgen. De zaak moet gewoon netjes opgehoogd worden en de banden verwijderd. Doet men dat niet, dan kweekt men de zoveelste bron voor dengue.

 

 

Geen opmerkingen: