zaterdag 26 mei 2012

JOHN VAN COBLIJN NIEUWE VOORZITTER NPS AFDELING PARAMARIBO

 

De verkiezingen voor de afdeling Paramaribo vonden op vrijdag 25 mei plaats en hebben een

Nieuwe voorzitter van deze afdeling opgeleverd. De heer John van Coblijn en de overige 14 kandidaten op zijn lijst zijn gekozen. Zijn tegenkandidaat Rudie Chin Jen Sem werd ondersteund door negen onderafdelingen. Een afdeling mocht niet meedoen aan de stemming door een fout in de machtiging. Erwin Lelie die jaren de scepter zwaaide in de Afdeling is tevreden met het vlotte verloop van de verkiezingen. Uit zijn bestuur komen twee leden terug en wel mevrouw Harriette Molijn en de heer Guno Elskamp.

 

De nieuwbakken voorzitter gaf als eerste reactie aan dat "Het is tijd om veranderingen aan te brengen in de partij"

Hij geeft verder aan dat er hard gewerkt zal worden om weer in het machtscentrum te komen. Hij is van plan om zoveel mogelijk mensen uit te leggen waar de NPS voor staat. De afdeling Paramaribo streeft om in de komende drie jaren tenminste 60.000 mensen als lid te registreren.

De samenleving zal gewezen worden op de kernwaarden van de NPS. Het gaat om respect voor jezelf en anderen, vrijheid en gelijkheid voor alle burgers, intensieve interne en externe samenwerking, doen wat je zegt een zeggen wat je doet, waarheidsgetrouw en trouw handelen en verantwoordelijkheid nemen.

 

UITSLAG VERKIEZINGEN

Naam

Stemmen

Voorzitter

Johnny van Coblijn

13

 

Willem Bakker

13

 

Guno Elskamp

13

 

Patricia Etnel

13

 

Judith Fearber

13

 

Patrick Fris

13

 

Astrid Groenhart

13

 

Roy King

13

 

Haidy Lindveld

14

 

Helene Oemar

13

 

Harriette Molijn

13

 

Sunil Oemrawsingh

14

 

Sjachnaz Pengel

13

 

Delano Ponit

13

 

Andreas Schaad

13

 

 

Geen opmerkingen: